Ceban, despre guvernarea PAS: Au subjugat toate instituțiile statului. Despre ce meritocrație vorbim?

Primarul general Ion Ceban critică actuala guvernare pentru modul prin care și-a subordona toate instituțiile statului. Edilul punctează că cei de la guvernare nu se mai conduct de „meritocrație”.

„Pentru prima dată am văzut cum lucrează judecătoriile noaptea, Comisia Electorală – noaptea. Eu cred că a fost un obiectiv strict și este regretabil pentru cei care de fapt ajung la putere, ca să apere cât mai multă putere în acest sens. Astăzi toate instituțiile au fost subjugate guvernării, (n.r. „mai puțin Primăria” – remarca prezentatorului). Să-și pună pofta în cui.

După procuratură, după SIS, după CNA, după TRM, unde au ajuns oameni de partid în funcție – unde este acel deziderat, acea expresie din campania electorală despre transparență, despre democrație, despre standarde, despre oameni care trebuie să vină în funcție pe bază de merit? Haideți să privim lucrurile așa cum sunt ele și să nu facem interpretări acolo unde nu trebuie să fie. Aceasta este poziția mea fără a susține un candidat sau altul”, a declarat Ceban.