Maia, te lepezi de Moloșag? Da, mă lepăd! Nu o cunosc de 15 ani!

În cadrul ședinței plenare a Parlamentului din data de 23 septembrie 2021, Natalia Moloșag declara că „ Maia Sandu a fost un client ca oricare altul pe care am reprezentat-o pe parcurs a 15 ani”. Pe de altă parte, Maia Sandu declară că ”nu a avut ocazia să o cunosc pe doamna Moloșag, chiar dacă m-a reprezentat într-un caz”.

Natalia Moloșag a mai declarat că a ”reprezentat interesele concurentului electoral Maia Sandu în mai multe litigii, pe care dumneaei, le-a avut în legătură cu calitatea sa de candidat electoral. Inclusiv, i-am apărat onoarea, demnitatea și reputația profesională, contestând în instanța de judecată, avându-l ca pârât pe Igor Dodon.

Sunt mândră că am reprezentat concurentul electoral și nu consider un onorar de succes (faptul că a fost susținută de PAS la funcția Avocatul Poporului).

Maia Sandu a fost un client ca mulți alții pe care am reprezentat-o pe parcurs a 15 ani.

Maia Sandu declară că nu o cunoaște pe Natalia Moloșag. „Eu nu am avut ocazia să o cunosc, chiar dacă m-a reprezentat într-un caz. Fiind în această luptă politică, am avut nevoie de avocat și în unele situații, aceștia erau angajați de echipa de campanie sau partid, nu am cunoscut-o nici până și nici după”, a declarat Maia Sandu.

sursa: omniapres.md