Maia nu mai controlează justiția din Moldova

Astăzi Natalia Moloșag a ieșit în conferință de presă. În loc să-și anunțe demisia, așa cum a insistat Maia Sandu, ea a citit de pe foaie un text pregătit din timp în care a încercat să explice cine este asistentul ei, Dumitru, și cât de bun este el.

Ulterior, în loc să încheie briefing-ul, s-a înglodat și mai tare în explicații stranii și neadecvate despre cum a angajat un fost proxenet timp de 3 ani și cum el este voluntar în Oficiul Avocatului Poporului.

În urma unei astfel de conferințe de presă, care a arătat mai penibil decât orice altă conferință din ultimii 30 de ani, a stat dorința lui Viorel Morari de a-și obține un vot favorabil în cadrul CSP. Totodată, el trebuie să o aibă alături de el în următoarele zile când urmează să fie reinstalat în funcția de șef.

În următoarele zile ruptura Maiei Sandu cu realitatea și cu cei pe care crede că îi controlează, va crește în mod constant. O serie de acțiuni planificate de apropiații partidului de la guvernare vor arăta, o dată în plus, că Maia Sandu, la fel ca și Plahotniuc pe timpul lui, pierde contactul cu realitatea.

Viorel Căpraru