Ion Ceban menționează: Chiar dacă e Hram, să nu uităm că virusul nu a dispărut!

Chiar dacă e Hramul orașului Chișinău, primarul general a venit cu solicitarea ca regulile pandemice să fie respectate. Declarațiile au fost făcute în cadrul Liturghiei din această dimineață de la Catedrala Republicii Moldova.

De asemenea, edilul a venit cu cuvinte calde către toți locuitorii capitalei.

„În Chișinău, în doi ani când avem un adaus a câte 2-3 mii de copiii. Vreau ca în familiile dvs. să fie bunăstare, să vă trăiască cei dragi fericiți. Vreau ca în zilele care urmează, să ținem cont de pandemie și restricție și să ținem cont de Covid.

Vreau să vă spun că este greu, la propriu, să muncim în acest oraș din diferite considerente, politice, economice, sociale. Dar eu mă bucur că împreună putem să modernizăm orașul. Vreau ca acest oraș să arate bine și voi depune toate eforturile. Vreau să le mulțumesc celor care au venit de peste hotare. Avem persoane care au venit din România, din Ucraina, oameni care au venit din Federația Rusă.

Avem oameni care au venit UE și vreau să vă spun bine ați venit la Chișinău. Să nu uităm că este pandemie și avem restricții”, a declarat Ceban.

Amintim că astăzi în capitala Republicii Moldova este sărbătorit Hramul Chișinăului.