Ion Ceban: Unii „oameni buni” se prezintă ca fiind parte din societatea civilă, dar fac parte din partide

Nu cred că cei de la conducerea PAS știu cu ce aberații vin unii membri ai lor”. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, în urma unor acuzații venite de la foști membri ai CMC din partea PAS.

„O avalanșă de oameni buni în ghilimele tot cheamă locuitorii la ură pe rețelele de socializare. Mulți din cei care susțin Partidul PAS, dar și cei care fac parte din această echipă se arată împotriva proiectelor de creare a parcărilor, scuarurilor și monumentelor dedicate victimelor de la Cernobîl, spre exemplu. Acești oameni așa de tare au intrat în rol numindu-se societate civilă, dar de fapt au contracte de muncă cu acest partid că pe alocuri tare o dau prin străchini.

Eu cred că aceste poziții nu sunt a conducerii Partidului PAS și că nu cred că ar agrea unele idei deplasate pe alocuri”, a declarat Ceban.

Ceban a solicitat ca reprezentanții din societatea civilă, oamenilor care chiar se dedică acestei munci, rog să-i identificați.

„Ei vorbesc din numele DVS, iar de fapt lucrează pentru un partid. Astăzi primăria lucrează cu toată lumea, ține cont de fiecare opinie. Niciodată nu a fost dezbătut fiecare proiect atât de mult, pe intern și extern. Sunt implicați foarte mulți oameni și specialiști.

  • 8 Proiecte finanțate în cadrul Proiectului Civil, dosarele depuse de locuitori
  • Bugetul municipal dezbătut în fiecare sector
  • Bugetul pentru suburbii a fost repartizat conform sondajului, ceea ce și-au dorit oamenii
  • Avem platforme de discuții cu cetățenii
    Deci astăzi rog pretorul să iasă la fața locului și să le explice oamenilor ce și cum va fi, dar și restul pretorilor să iasă să comunice cu oamenii în asemenea situații”,
    a solicitat Ceban.