Ion Ceban se lansează în politică cu propriul partid? Ce planuri are până la următoarele alegeri locale din Chișinău

privesc.eu

Ion Ceban nu are intenții în viitorul apropiat să își lanseze în politică cu un partid propriu. Ceban afirmă că atât timp cât este la Primăria Chișinău, se va concentra pe proiectele din capitală. 

„Prioritatea Nr. 1 sunt problemele din oraș, eu am mai spus acest lucru nu o dată. Împreună cu echipa din primărie prioritatea este aceasta. Se muncește foarte mult, practic nu există zile de odihnă și aici îmi văd concentrația maximă a eforturilor și cunoștințele ce le posed”, a punctat primarul general. 

Întrebat dacă își lansează un nou proiect politic, Ceban a reiterat că se va concentra asupra implementării proiectelor în capitală. 

„Chișinăul deja al doilea an are cele mai multe proiecte implementate de la independență încoace. Dacă luăm o perioadă de zece ani, nu au fost proiecte așa de multe implementate. Nu am timp de prea multe lucruri și tot ce fac este ca să consolidez echipa și să ne concentrăm pe lucruri esențiale. Chișinăul are cel mai mare ritm de dezvoltare din țară, în pofida tuturor dificultăților, politice, financiare, etc. Se poate. Echipa din primărie face față la toate problemele, chiar și cu bugetul pe care îl avem, etc”, a declarat acesta. 

Ceban spune că oamenii vor fi cei care vor da aprecieri muncii sale și face tot posibilul pentru a se ridica la așteptările locuitorilor.