Ceban: Proprietatea municipalității este recuperată din mâinile celor care și-au făcut mendrele anterior

Proprietatea municipalității este recuperată din mâinile celor care și-au făcut mendrele în fostele administrații. Potrivit primarului general Ion Ceban, este vorba de școala 6 de la Botanica, Grădinița nr. 28 din sectorul Rîșcani, de pe strada Magda Isanos, Grădinița 48 din Buiucani de pe strada Ion Neagu.

„Deoarece suntem întrebați și de școala 52 a fost efectuată expertiza blocului. Imobilul a fost inclus in lista instituțiilor solicitate de Pretura pentru reabilitare totala prin finanțare externa. La fel ca și 86. Cam așa stau lucrurile. Și să nu aud că primăria are intenții. Intenții doar nobile avem și ne gândim cum să căutăm să finanțăm pentru educația copiilor. Și în suburbii și anul trecut și anul acesta prioritatea nr 1 pentru care am optat la repartizarea banilor a fost reparația și ducerea la capăt a proiectelor ce ține de instituțiile educaționale, școli/grădinițe.

Eu am copii și eu știu cât de importantă este grădinița, școala pentru educație. Cât de importanți sunt educatorii și profesorii ca să lucreze în condiții bune”, a declarat Ceban.

Edilul spune că în continuare va investi în acest domeniu.