Lansarea oficială a stadionului de fotbal din Parcul „La Izvor”

Startul deschiderii oficiale a stadionului de fotbal din parcul ,,La Izvor” a fost dat astăzi printr-un meci amical jucat între executivul primăriei Chişinău și mai mulți consilieri municipali.

Mă bucur că am reușit să amenajăm mai multe obiective sportive în unul din cele mai mari parcuri din capitală: stadionul de fotbal, stadionul de baschet, stadionul de fotbal pe plajă. Reabilitarea parcului „La Izvor” continuă și în acest an cu amenajarea mai multor terenuri de joacă, fitness, mese de badminton, dar și asfaltarea aleilor, amenajarea plajei, crearea locurilor de parcare și a pistei pentru bicicliști. Modul sănătos de viață este benefic pentru toată lumea”, a scris pe pagina sa de facebook primarul general, Ion Ceban.

Stadioanele multifuncționale sunt amenajate în cadrul proiectului de modernizare a parcului „La Izvor” care este pe ultima sută de metri.

Stadioanele vor fi deschise pentru doritorii de a juca fotbal, baschet sau alt gen de sport.

Obiectivele vor fi gestionate de pretura Buiucani, iar graficul de lucru cu condițiile de folosire a stadioanelor va fi afișat pe un panou informativ din preajmă.