Primarul general a testat stadionul din parcul „La Izvor”

Ion Ceban a jucat baschet și a testat terenul proaspăt creat pentru amatorii acestui tip de sport. Primarul general spune că lucrările au fost efectuate calitativ, iar începând de săptămâna viitoare vor fi lansate stadioanele multifuncționale.

„Acestea vor fi administrate de pretură, fiind acolo o persoană responsabilă. Va fi stabilit programul de activitate pentru toți doritorii. Toată informația va fi afișată pe un panou informativ. La etapa următoare de reabilitare a parcului ne propunem să amenajăm în parc alte 2 terenuri de badminton, 2 terenuri de volei și 2 de tenis. Astfel, Parcul „La Izvor” va deveni unul model, cel mai sportiv din oraș”, a declarat Ceban.

Amintim că lucrările de reabilitare a parcului au început anul trecut. Aici a fost construit primul stadion de fotbal pe plajă cu o capacitate de 1100 de persoane, a fost reamenajată intrarea centrală în parc, construit un havuz iluminat artistic şi instalate sisteme de iluminat public și irigare.

Între timp continuă amenajarea aleilor din jurul parcului, asfaltarea pistelor pentru biciclişti, curăţarea lacului, amenajarea plajei, instalarea terenurilor de joacă şi de fitness şi a mobilierului urban.

Totodată, este pregătit terenul pentru amenajarea unei parcări cu circa 460 de locuri, alta a fost amenajată la intrare în parc.