Ceban: Fiecare viceprimar și-a ales echipa cu care vrea să muncească. Chironda a ales-o pe Dogotaru, iar acum are pretenții față de activitatea ei

chisinau.md (Victor Chironda, Ion Ceban, Svetlana Dogotaru)

Primarul general al capitalei se arată indignat de nemulțumirea expusă de Victor Chironda privind activitatea Svetlanei Dogotaru, menționând că fiecare viceprimar și-a selectat personal echipa cu care vrea să muncească.

„Fiecare din viceprimari a venit cu persoanele cu care a vrut să muncească în funcția în care a fost investit și și-a adus oamenii. Primăria nu este despre boceală, ci despre răsuflecatul mânicilor și munca de dimineață până seara târziu, inclusiv, în weekend”, a specificat Ion Ceban.

Totodată edilul a subliniat că nu au existat situații în care să refuze vreo persoană înaintată de Victor Chironda pentru a face parte din echipă.

„A avut mână liberă să-și invite oamenii pe care a vrut. Nu a fost situație în care să-mi spună că eu recomand o persoană și dvs nu o acceptați. Am avut discuții cu privire la performanțele acestora și este normal. Dar să vină și să spună că vreau să vin cu persoana asta pentru că va face față și eu să nu accept, așa ceva nu a fost”, a menționat Ion Ceban.

Singurul lucru care poate să-mi reproșeze este că l-am pus să muncească iar rezultatele sunt foarte și foarte timide”, a concluzionat edilul.

Reamintim, primarul general, Ion Ceban a solicitat demisia viceprimarului Victor Chironda.