Ceban, despre Chironda: I-am dat șanse de mai multe ori, am avut încredere…

Primarul general Ion Ceban spune că i-a dat șanse de multe ori lui Victor Chironda în ceea ce ține de activitatea sa. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă. Ceban afirmă că Victor Chironda este un viceprimar care se plânge pe faptul că nu are timp să analizeze, să citească și să se pronunțe pe toate demersurile și dosarele care ajung la el.

„Victor Chironda nu reușește să vadă dosarele, nu reușește să-și ducă proiectele până la capăt, să inițieze proiectele de bază pentru oraș și nici să iasă în teren și să participe la ședințele importante de bază în domeniul infrastructurii orașului, drumuri, trotuare, parcări, publicitate și alte proiecte. I-am dat șanse de mai multe ori, am avut încredere, iar el iese cu învinuiri că a semnat ceva un alt viceprimar.

Păi, este ceva normal și legal, când nu este un viceprimar, primar, actele sunt semnate de acel viceprimar care îndeplinește funcția”, a punctat Ceban.

Edilul a vorbit și despre Hotelul Național. „Sunt specialiștii care se pot pronunța, iar încrederea mea este deoarece în această perioadă nimeni nu poate spune că au fost produse anumite acțiuni ilegale în activitatea șefului de la Arhitectură. Și am rugat colegii mei că nu văd o problemă să fie inițiată o anchetă în acest sens pentru a clarifica încă o dată corectitudinea”, a punctat Ion Ceban.

Amintim că astăzi, primarul general Ion Ceban a cerut demisia viceprimarului Victor Chironda.