La Lipcani, oamenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea cu Igor Dodon

Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon. Potrivit liderului socialiștilor, oamenii s-au interesat de asigurarea cu apă potabilă și canalizare, crearea locurilor de muncă, politica internă și relațiile cu țările vecine.

„Cetățenii au apreciat faptul că, grație implicării echipei noastre, în Lipcani s-au făcut multe fapte bune pentru oameni și comunitate. Noi am dat garanții că vom continua să soluționăm problemele cu care se confruntă”, a mai povestit Dodon, pe canalul său de Telegram.

Președintele PSRM întreprinde, azi, o vizită în raionul Briceni. Dodon a vizitat și satul Larga, unde a felicitat familia lui Vladislav și Diana Lecari cu ocazia Săptămânii Familiei. În această frumoasă familie cresc șase copii.

Totodată, Igor Dodon a discutat cu cetățenii din Larga.

“Mă bucură faptul că oamenii din nordul țării susțin deplin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, în mod special, pentru a apăra împreună statalitatea noastră. Oamenii s-au pronunțat categoric împotriva intențiilor partidelor de dreapta de a organiza “reforma administrativă”, adică să lichideze raioanele și majoritatea primăriilor”, a mai scris Dodon.