Se pregătește o campanie de denigrare! Ion Ceban: Sunt de acord să sufăr eu în imagine, dar nu Chișinăul!

Primarul general Ion Ceban vine cu unele suspiciuni privind o campanie de denigrare a propriei persoane. Edilul spune că este vorba de unele agenții, care au avut de suferit în urma schimbărilor de pe străzile orașului.

„Deoarece am declarat război haosului cu privire la publicitate, la gherete, am înțeles și am văzut planul unora care tare vor să se răzbune, acum pregătesc o campanie de denigrare asupra mea și echipei. Stimați colegi, această campanie de denigrare, de fapt, o porniți împotriva orașului voi, cei care declarați că sunteți iubitori ai acestui oraș.

Niciodată nu am rugat șă mă iubiți pe mine personal și să mă susțineți. Am rugat să vă iubiți locului unde trăim, deoarece de ani de zile v-ați bătut joc de oraș. Și chiar dacă pregătiți acolo bombe de murdărie. Vă urez succes. Eu cred că multe lucruri frumoase ar putea fi realizate, inclusiv cu participarea DVS. Nu voi da nume, deoarece eu cred că fiecare a înțeles la cine mă refer. Sunt de acord să sufăr eu în imagine, dar nu Chișinăul”, a punctat Ceban.

Edilul afirmă că acum este o plăcere să mergi pe străzile din oraș și să nu te împiedici de sutele de panouri cu 3 etaje și gherete.