Accident în România | Un microbuz care transporta elevi la școală s-a răsturnat: 2 morți și 9 copii, la spital

11 copii care mergeau la școală joi de dimineață au fost victimele unui teribil accident la Aninoasa, șoferul microbuzului care-i transporta și un alt adult, reprezentantul școlii, fiind uciși de impactul cu un autoturism. Incomod Media a surprins imagini teribile imediat după accident.

Nouă copii au ajuns la spital în urma accidentului de joi dimineaţa de la Aninoasa, judeţul Dâmboviţa, şase dintre aceştia fiind duşi cu ambulanţe, iar trei, cu alte mijloace de transport, informează ISU Dâmboviţa. Șoferul microbuzului și un alt bărbat, care însoțea copiii, au rămas încarcerați și au decedat la locul impactului.

Microbuzul aducea la școala din Aninoasa copii din Săteni. Din primele informații, șoferul microbuzului a virat la stânga spre școală și a fost lovit în plin de o mașină care circula din spatele lui, pe același sens de mers.

Imediat după impact părinții copiilor au venit la locul accidentului, îngroziți de ceea ce s-a întâmplat.

Pe imaginile filmate de sursa citată se văd mai mulți tați, dar și o bunică ce-și caută nepoata. Se aud plânsete și o fetiță care strigă speriată că vrea acasă. Imaginile sunt cutremurătoare.

Nouă copii au ajuns la spital, fiind răniți, iar despre doi dintre ei se spune că ar fi în stare gravă. „Cele două victime încarcerate au fost declarate decedate, iar cei nouă copii au fost transportaţi la spital (șase transportaţi de echipajele SMURD şi SAJ, trei cu mijloace proprii până la sosirea forţelor de intervenţie)”, precizează ISU Dâmboviţa.

sursa: libertatea.ro