În Capitală, au început lucrările de plombare a gropilor

Lucrările de plombare a gropilor de pe străzile capitalei au început astăzi pe mai multe străzi principale din capitală. Î. M. Regia “Exdrupo” aplică asfalt pe segmentele de drum din străzile A. Puşkin, Petricani şi bd. Dacia, unde au fost efectuate lucrări de frezare a asfaltului degradat.

Lucrări de frezare a segmentelor degradate de asfalt vor continua la noapte pe bd. Dacia, str. Petricani şi Mitrolpolit Bănulescu – Bodoni, iar mâine aceste gropi vor fi plombate”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul general al capitalei, Ion Ceban.

Amintim că, în lipsa unui răspuns clar din partea responsabililor de la Ministerul Economiei cu privire la eliberarea certificatelor de conformitate pentru masa asfaltică caldă de către laboratoarele acreditate, edilul capitalei şi-a asumat responsabilitatea pentru iniţierea lucrărilor de reparaţie a străzilor din capitală.

Noi nu mai putem aştepta, oamenii sunt foarte indignaţi în contextul în care acestea sunt într-o stare deplorabilă. Astfel am decis ca agentul economic care va livra asfalt să îşi asume responsabilitatea şi să livreze mixtură asfaltică care să corespundă noilor standarde EN. Ulterior, toate tipurile de mixturi livrate vor fi supuse testelor de laborator”, a conchis Ion Ceban.

Primarul general şi-a cerut scuze de la locuitorii capitalei pentru ambuteiajele create, menţionând că drumurile trebuie reparate.