Ceban: Oamenii de cultură trebuie puși în valoare, iar cetățenii – să cunoască frumosul!

Oamenii de cultură vor fi puși în valoare. Cu aceste garanții a venit primarul general Ion Ceban în ședința Primăriei Chișinău din această dimineață. Edilul a venit cu un mesaj de mulțumire celor care s-au implicat în organizarea evenimentelor care au avut loc pe parcursul zilei de sâmbătă, organizate cu ocazia Zilei Familiei.

„Sunt recunoscător tuturor, și așa cum spuneam astfel de mici concerte în toate sectoarele în diverse locații vor fi des organizate. Avem talente pe care putem și trebuie să le punem în valoare. Oamenii de cultură merită să fie apreciați la justa lor valoare. Începând cu cei mici, care au premii și medalii, diplome și mențiuni la diverse concursuri naționale și internaționale.

Oamenii, cetățenii, trebuie să cunoască frumosul și să asculte creații pentru a îndrăgi mai mult ceea ce ne reprezintă”, a declarat Ceban.

Edilul a punctat că în capitală sunt multiple parcuri, scuaruri, zone verzi, 6 parcuri, 4 grădini publice, 11 păduri-parcuri, unde se pot organiza astfel de concerte mici.