Ion Ceban, apel către locuitori în contextul Blajinilor: De comportamentul fiecăruia va depinde revenirea la viața obișnuită

Și pe parcursul zilei de astăzi polițiștii, dar și toate serviciile speciale se află la datorie întru buna desfășurare a celei de-a doua zi de Paștele Blajinilor. Cel puțin asta scrie primarul general Ion Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Potrivit acestuia, pe parcursul zilei de ieri, evenimentele în toate cimitirele din oraș, dar și din suburbii s-au desfășurat liniștit, fără incidente.

„Seara au fost efectuate lucrări de salubrizare pe cele 145 ha la Cimitirul Sfântul Lazăr, dar și la celelalte cimitire. În total au fost salubrizare 177 ha. Mulțumesc tuturor pentru implicare, dar și cetățenilor care țin cont de recomandările făcute: poartă măști, păstrează distanța și nu întind mese la morminte, dar liniștit îi pomenesc pe cei apropiați”, a punctat primarul. 

Ceban a rugat locuitorii capitalei să fie mai responsabili. „De comportamentul fiecăruia va depinde revenirea la viața obișnuită”, a precizat Ceban.