Consilierii din PAS lasă reprezentanții din HoReCa fără terase pe timp de vară! Ce spune Ion Ceban

today.md

Consilierii din PAS lasă reprezentanții din HoReCa fără terase pe timp de vară. Potrivit primarului general Ion Ceban, unii consilieri se opun și nu vor schimbare în Chișinău, pentru că le este comod să fie haos și dezmăț în toate domeniile.

„Fracțiunea PAS din CMC nu vrea și refuză să semneze decizia CMC cu privire la aprobarea modificărilor in regulament care prevede amenajarea teraselor după o procedură simplă pentru toată lumea, la care a lucrat și a fost prezentat de către executiv.

De la aprobare au trecut câteva săptămâni, iar dacă era semnat, noile modificări deja intrau în vigoare. De ce trebuie ei să semneze? Deoarece fracțiunea lor a condus ședința CMC când au fost aprobate modificările”, a precizat Ceban.

Tot ei sunt cei care arată cu degetul, dar nu fac mai mult decât vorbă pe rețelele de socializare. Oamenii așteaptă claritate! Noi am venit cu propunerea să fie amenajate terase, fără construcții capitale, businessul să se dezvolte, iar oamenii pe perioada pandemica să nu stea în localuri, dar afară. Noi am dezbătut, am prezentat, s-au votat aceste modificări și PAS refuză sa semneze proiectul votat, pentru ca acest lucru să aibă loc. Ei blochează dezvoltarea businessului. De ce??? Poate le este comod. Au interese. Nu știu. Noi suntem pentru stimularea comerțului organizat și modern.

Așteptăm semnarea deciziei și rog toți reprezentanții HORECA să îi întrebe, de ce nu o fac”, a conchis acesta.