Mocanu: Maia Sandu este un politician toxic

Maia Sandu este un personaj sociopat, extrem de toxic pentru această țară și lipsit total de compasiune față de oameni, susține politicianul Sergiu Mocanu. Liderul Mișcării Antimafie afirmă că manifestarea publică a actualului președinte de țară nu este de sorginte politică. Motivația Maiei Sandu ca persoană publică are la bază o problemă ce ține de sociopate, o problemă personală, care poate dăuna foarte mult spiritului societății moldovenești.

Suntem la capătul a trei luni de absurd, a trei luni de manifestări care nu țin de tactici și strategii. Alegerile anticipate nu seamănă a fi o strategie politică. Elementele constitutive ale acestei manifestări sunt o idee fixă. Când vorbesc de idee fixă, mă refer exact la sociopatia ei. Nu poate un politician să-și subordoneze totul absolut în jur, să arunce în cuptorul interesului personal și sociopatic totul ce este în jur. Ne confruntăm cu un politician total iresponsabil”, a spus Mocanu.

Politicianul susține că Maia Sandu este total lipsită de empatie față de cetățenii acestei țări.

Omul acesta măcar s-ar teme de ce i se poate întâmpla, când lumea va înțelege că jocul ei de-a anticipatele a generat atâția morți, un dezastru în sistemul medical și un dezastru enorm în societate. (…) Un om cu o asemenea mentalitate ca a ei, nu are nici frică și nici responsabilitate, și nici simțul că devine ridicolă. Ea trăiește fără niciun fel de regrete pentru prostiile pe care le face”, a declarat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie menționează că acum Curtea Constituțională se află într-o situație extrem de complicată, când trebuie să se confrunte cu sociopatia Maiei Sandu, nu cu o problemă politico-juridică.