Primarul sectorului 5 București și-a anulat vizita la Chișinău, din cauza pandemiei. Ceban: va veni peste câteva săptămâni

Din cauza pandemiei din Chișinău, primarul sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone, și-a anulat vizita în capitala Republicii Moldova, ce trebuia să aibă loc vineri. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban în cadrul emisiunii „Obiectiv Comun” de la TVR Moldova.

Sunt unele dificultăți. Noi am organizat totul pe partea noastră. Sunt foarte mulți oameni în Covid, inclusiv pretori, care trebuiau să fie parte a acestor discuții. Plus că trebuia să stea în carantină și toate mijloacele pe care le-am căutat să evităm acest lucru nu ne sunt clare. Și, ca să nu riscăm, am zis că o amânăm câteva săptămâni și credem că poate se ameliorează situația, care este una cam complicată”, a declarat Ceban. 

Amintim că anterior Ion Ceban și o parte a echipei sale au avut întrevederi la București, inclusiv la Primăria Sectorului 5. Edilul afirma că a fost impresionat de Centrul Unic de Comandă, unde în regim online sunt monitorizate: drumurile, parcurile, instituțiile educaționale.

Am discutat despre posibilitatea de a colabora în mai multe domenii și proiecte. Experiența primăriilor ne este foarte utilă, mai ales că suntem la început de cale în ceea ce privește transparentizarea tuturor proceselor administrative”, a declara atunci Ceban.