Mafia Publicitară este disperată | Ion Ceban: unii mă urăsc „până la oase”

Firmele de construcție, chioșcurile și proprietarii firmelor de publicitare sunt doar câțiva dintre cei care îl urăsc pe primarul general al capitalei. Asta spune Ion Ceban în cadrul emisiunii „Interviu Exclusiv” de la REN TV Moldova. Potrivit edilului, acest lucru se datorează faptului că nu mai pot construi și nu pot face tot ce și-au dorit ca înainte.

„Cred că unii oameni mă urăsc până la oase. Mă urăsc cei care au acumulat datorii de 16 milioane de lei pentru utilizarea pasajelor subterane. Au câștigat parazitând orașul. Suntem urâți de proprietarii chioșcurilor evacuate din jurul pieței centrale. Suntem urâți de cei care „sub masă” au achiziționat terenuri în oraș. Dar nu am nevoie ca toată lumea să mă iubească, vreau ca toată lumea să fie sinceră unul cu celălalt. Nu voi apăra interesele afacerilor, vreau relații sincere și deschise cu ei, fără corupție. Voi apăra interesele orășenilor”, a subliniat primarul capitalei.

Să ne reamintim că mai devreme Ion Ceban a spus că „mafia publicitară” este astăzi disperată și încearcă să intimideze personal Primăria Chișinău și primarul personal pentru a-și apăra propriile interese.