Pretura Ciocana, mustrată de primar, după ce au apărut fisuri pe aleea Mircea cel Bătrîn: V-am avertizat să nu apară probleme!

Conducerea Preturii Ciocana a fost luată la rost de primarul general Ion Ceban, după ce pe Aleea Mircea cel Bătrîn, proaspăt renovată, au apărut crăpături. Ceban a dat un termen limită ca acest lucru să fie reparat, iar în urma expertizei se va demostra cine se face vinovat, astfel, acesta va plăti din propriul buzunar.

Știm că au apărut pe pista de bicicliști mai multe crăpături. A fost analizată situația, s-a prezentat raportul cu toate concluziile și a fost întocmit procesul verbal. Eu personal v-am prezentat poze cu acea tehnică grea, de la diverse regii, s-a mers pe această pistă, și atunci am întrebat și v-am avertizat să nu apară probleme, m-ați asigurat că totul e bine. Unii schimbau iluminatul, alții amenajau spațiul verde”, a punctat Ceban.

Edilul a dat termen ca, timp de o săptămână, să fie remediată problema.

„Pe viitor și chiar în timpul apropiat ne-am propus expertiză pe fiecare proiect care a fost realizat, mă refer la acele obiective de renovare, reparație. Vor fi verificate toate. Unde vom depista încălcări și devieri de la norme, veți fi întorși să refaceți din bani proprii. Și așa vom continua”, a conchis primarul.