Echipa lui Ion Ceban își va continua activitatea la Primăria Chișinău, nu o va implica în campanie

În timp ce primarul general Ion Ceban va face companie electorală pentru Igor Dodon, echipa consolidată de edil își va continua activitatea la Primăria Chișinău. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA.

Echipa din cadrul primăriei rămâne să muncească în continuare. Avem multe proiecte în derulare. Zeci de proiecte mari de infrastructură, care sunt implementate concomitent în capitală. Oamenii văd aceste lucruri, aceste schimbări și vreau să dau asigurări, că au fost mai multe întrebări, astfel de proiecte și modernizări, vor avea loc și după alegerile prezidențiale. Îmi propun ca unele dintre proiecte să fie realizate într-un termen mult mai operativ”, a precizat acesta.

Primarul punctează că nu a cerut de la nimeni din echipa sa să se implice în campanie, să participe sau să facă agitație.

„Eu am poziția mea, iar poziția fiecăruia o respect cu demnitate. Am o echipă puternica ce mă susține, am încredere în fiecare dintre ei”, a punctat acesta.

Amintim că Ion Ceban și-a anunțat susținerea pentru candidatul Igor Dodon la prezidențiale. În acest sens, Ceban a anunțat că și-a luat concediu din cont propriu pentru o săptămână.