Dacă Igor Dodon câștigă din primul tur, banii pentru turul doi ar putea fi investiți în proiecte de infrastructură în Chișinău

Dacă Igor Dodon câștigă din primul tur, banii pentru turul doi ar putea fi investiți în proiecte de infrastructură în Chișinău. Despre aceasta a declarat primarul general Ion Ceban în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA.

Ceban spune că abia suntem în plină campanie, iar oamenii sunt cei care urmează să analizeze și să decidă.

„Dacă vreți părerea mea, turul doi ar fi o cheltuială de bani enormi, sumă pe care o putem investi în alte obiective mari pentru cetățeni. Poate voi fi egoist, dar în jur de 60 de milioane de lei, atât ar urma să se cheltuie pentru organizarea turului doi al alegerilor, iar cu acești bani în capitală am putea renova cele 2 parcuri centrale – mă refer la Parcul Catedralei și Ștefan cel Mare și Sfânt”, a precizat acesta.

Întrebat pe care proiecte ar putea să pună cruce, dacă Igor Dodon nu câștigă alegerile, primarul a spus că nici pe unul.

Nu vreau să pun cruce. Doar că, proiectele mari de care am vorbit mai sus va fi mai greu de implementat. Deoarece necesită voința tuturor actorilor implicați, mă refer la toate structurile statului. Atunci când subiectele, proiectele devin teren de politică și polemizare pentru diverși funcționari din diverse partide, nu se ajunge la un rezultat final, exemplu sunt și ședințele CMC unde PSRM nu are majoritate. Lucrurile se tărăgănează, se blochează, deoarece unii dintre cei de acolo nu sunt interesați să facă astfel ca lucrurile să meargă înainte”, a punctat Ceban.

Amintim că Ion Ceban și-a anunțat susținerea pentru candidatul Igor Dodon la prezidențiale. În acest sens, Ceban a anunțat că și-a luat concediu din cont propriu pentru o săptămână.