Ceban explică: autospecialele din Rusia trebuiau să ajungă mai devreme

Cele 5 autospeciale de deszăpezire trebuia să ajungă mai devreme, dar nu a fost posibil din cauza unor circumstanțe neprevăzute. Aducerea lor în campania electorală a fost doar o coincidență, a declarat edilul în cadrul unui interviu pentru UNIMEDIA.

La toate evenimentele, am mai spus, toată lumea a participat voluntar și au venit pentru a contribui la acele acțiuni sociale. Au fost și mulți deputați, angajați ai Guvernului care au participat, oameni din diverse domenii de activitate. Lumea s-a mobilizat și așteaptă când iarăși vom organiza astfel de evenimente. Nu veți găsi pe nimeni dintre cei prezenți pe care să-i întrebați ce fac acolo și ei să nu știe, pentru că absolut nimeni nu a venit impus de cineva, ci pentru că au dorit să se implice. Pot răspunde că, da, toate evenimentele erau parte a campaniilor, doar că a celor sociale, care au ca scop îmbunătățirea condițiilor de trai în municipiul Chișinău.

Și dacă dorește să se alăture data viitoare oricine dintre ceilalți candidați, nu doar Igor Dodon, să o facă, noi suntem deschiși și primitori. Orașul este al nostru, al tuturor”, a precizat Ceban.

Amintim că Ion Ceban și-a anunțat susținerea pentru candidatul Igor Dodon la prezidențiale. În acest sens, Ceban a anunțat că și-a luat concediu din cont propriu pentru o săptămână.