Peru, despre ofensele aduse pensionarilor de profesorul din Ocnița: Pentru ce ar mai trebui să le promiteți pensii majorate pentru „idioți”?

Profesorul din Ocnița, care i-a făcut pe bătrâni niște idioți și le-a ținut elevilor lecții de politologie, a lezat grav imaginea candidatului Maia Sandu. De această părere este specialistul în comunicare Aurelia Peru.

„Un alt episod provocator al toamnei electorale îl constituie calificările pe care le dau simpatizanții zombați unor segmente electorale – pensionarilor și tineretului. Uneori, lehamite de astfel de admiratori, ale căror simpatii te costă … lezarea imaginii. Mă refeream la profesorul de educației fizică, tot dânsul și vicepreședinte al organizației teritoriale PAS din raionul Ocnița, care într-o filmare clandestină se aude instruind discipolii săi: „Idioții ăștia de 70 de ani votează și vă hotărăsc soarta. Da voi – la pivă, la devociki…” Oare chiar nu era suficient să zici simplu – „Votați pentru Sandu”. De unde atâta fariseism și dispreț? Pentru ce ar mai trebui atunci să le promiteți pensii majorate, să faceți proiecte de legi pentru „idioți”?”,
 a scris Peru pe Facebook.