Ședință la președinție, cu primarul Ion Ceban

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu primarul general Ion Ceban, în cadrul căreia au discutat mai multe subiecte, cum ar fi reparația străzii Albișoara sau mirosul neplăcut.

Ceban spune că orașul are mult proiecte în dezvoltare, în fiecare sector, iar investițiile sunt de milioane.

I-am comunicat șefului statului că lucrurile decurg bine, chiar dacă întâlnim unele obstacole. Printre subiectele abordate a fost suportul oferit de către stat la inițiativa președintelui, pentru reabilitarea străzii Albișoara și trotuarele Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Am discutat și despre inițiativa președintelui de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului „Drumuri Bune”. Am fost deschis și apreciem lucrurile bune, ce vin în folosul locuitorilor”, a subliniat primarul.

Edilul afirmă că i-a explicat președintelui cum stau lucrurile la întreprinderea Apă-Canal și la Stația de Epurare, despre mirosul neplăcut din capitală, dar și situația la alte întreprinderi municipale.

La rândul său, șeful statului a dat garanția că va susține toate proiectele din capitală, care fac orașul mai modern și mai curat.