Depuneri de flori la Monumentul „Maica Îndurerată” și monumentul Ștefan cel Mare | FOTO

Președintele țării, Igor Dodon, alături de speakerul Zinaida Greceanîi și premierul Ion Chicu, au depus flori la Monumentul „Maica Îndurerată” de la Complexul Memorial ”Eternitate”, cu prilejul marcării celei de-a 29-a aniversări a Independenței Republicii Moldova.

Șeful statului a declarat că, în toți acești ani, Moldova a avut de parcurs mai multe încercări și provocări, dar cu credință în bunul Dumnezeu, dragoste fată de Patrie și prin muncă asiduă, a reușit să le depășească pe toate.

În calitate de Președinte al țării, Igor Dodon a declarat că va continua să depună toate eforturile pentru a consolida independența statului nostru.

La fel, conducerea țării a depus flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. La ceremonie au participat și reprezentanții corpului diplomatic acreditat în Republica Moldova.

Președintele a declarat că acest an a fost dificil pentru societatea noastră, dar am reușit să rezistăm, din punct de vedere economic și moral. Potrivit președintelui, statul nostru și-a demonstrat statornicia, iar oamenii noștri au manifestat remarcabile fapte de umanitate, înțelegere și profesionalism.

„Împreună, vom depăși neapărat vremurile grele și vom continua să dezvoltăm țara noastră, așa cum ne dorim și așa cum merită”, a declarat Dodon.

Președintele a felicitat toți cetățenii Republicii Moldova cu prilejul Zilei Independenței.

„Doar împreună vom construi o Moldovă integră, pașnică și prosperă. La Mulți Ani, Republica Moldova!”, a spus președintele.