Tentativă de omor în sectorul Ciocana al Capitalei | VIDEO

Un bărbat în vârstă de 40 ani, locuitor din Capitală, a fost reținut pentru 72 de ore, pentru comiterea unei tentative de omor.

Oamenii legii au fost alertați, în seara zilei de 27 iulie curent, de către locatarii unui bloc amplasat pe str. Igor Vieru, care au comunicat că vecinul lor este cu o plagă în regiunea gâtului.

La fața locului,, s-a stabilit că victima, un bărbat în vârstă 40 ani avea o plagă tăiată în regiunea gâtului, acesta fiind preluat de către un echipaj medical și transportat la spital. Suspectul a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Totodată polițiștii au stabilit că totul s-a întâmplat la suspect în locuință, unde în urma consumului de alcool între ei s-a iscat un conflict.

Grație reacționării prompte și a măsurilor întreprinse de către polițiști, suspectul în comiterea infracțiunii a fost localizat și reținut. Acesta și-a recunoscut vinovăția. Este de menționat că bărbatul nu este la prima abatere anterior, fiind judecat pentru comiterea mai multor genuri de infracțiuni.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru tentivă de omor, iar pentru fapta comisă bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.