Producător Jurnal TV, despre Maia Sandu: Niciodată nu am întâlnit un politician mai perfid, cinic, carierist și să mintă cu atâta măiestrie

Niciodată nu am întâlnit un politician mai perfid, cinic, carierist și să mintă cu atâta măiestrie deghizată în inocență ca Maia Sandu. Cu acest mesaj a venit producătorul Jurnal TV Nelly Sambris pe pagina sa de Facebook. 

Ce vreau să zic, în toată experiența mea, în care am discutat și cu comuniști, și socialiști, și liberali, și albaștri, și verzi, niciodată, dar absolut niciodată nu am întâlnit un politician mai perfid, cinic, carierist și să mintă cu atâta măiestrie deghizată în inocență ca Maia Sandu”, scrie Sambris. 

Jurnalista mai spune că majoritatea reprezentanților din societatea civilă sau intelectualii din țara noastră împărtășesc această viziune. 

Nu le spun la tv sau pe on-line, sau atunci când este ocazia, pentru că majoritatea sunt bursieri, lucrează pentru niște organizații media sau nemedia dinafară sau cu finanțare din exterior și știu că părerea sinceră pe care o spun la o cafea îi poate costa veniturile. Pentru că Maia Sandu este genul de persoană care își ia poșețika și se pornește să se plângă pe la ambasade, finanțatori europeni, Bucureștiuri, Bruxelles-uri, pe parteneri, pe mass-media, pe orice nu-i cade bine, că unul îi taie cale, ca altul a supărat-o, că toți îi sunt datori să o venereze până la moarte și pe scena politică de la Chișinău trebuie să existe numai ea, unica. Și, da, unii nu primesc finanțări sau le sunt stopate, anume din aceste considerente”, a explicat jurnalista.

Nelly Sambris susține că Maia Sandu este o persoană periculoasă, pentru că aceasta, „cu zâmbetul pe buze, fără nici cel mai mic semn al unor procese de conștiință pentru greșelile pe care le-a comis, încearcă să convingă să mă las pe mâinile ei”.