Șeful statului a discutat cu edilul Capitalei: s-a interesat de lucrările de pe câteva străzi pentru care a dispus alocarea a 100 de milioane de lei

La inițiativa președintelui Igor Dodon din bugetul de stat au fost alocate 100 de milioane de lei pentru proiectele de reabilitare a străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile M. Bănulescu-Bodoni și Pușkin din Chișinău. În cadrul unei întrevederi cu Primarul General, Ion Ceban, șeful statului s-a interesat despre mersul lucrărilor de reparație și l-a asigurat pe edilul-șef de susținerea plenară din partea instituției prezidențiale.

De asemenea, președintele și primarul au trecut în revistă mai multe activități întreprinse de municipalitate în ultima perioadă de timp. Șeful statului a apreciat demontarea și evacuarea panourilor publicitare instalate ilegal, evacuarea automobilelor abandonate pe străzile capitalei, lansarea lucrărilor de curățare a albiei râului Bâc, proiectele din infrastructură și amenajare a spațiilor publice.

Oficialii au discutat și despre acțiunile întreprinse de autoritățile municipale în combaterea și prevenirea infectării populației cu coronavirus.