Combatanții ies mâine în stradă! Sunt implicate Pro Moldova, Partidul Șor și Partidul Nostru, ca să facă presiune pe Maia Sandu

Disperați, Candu, Șor și Usatîi scot în stradă combatanții pentru a pune presiune pe Maia Sandu. Pe Facebook este repartizat un anunț al unui grup de combatanți, care îndeamnă oamenii să iasă mâine la protest, la 9.30, în fața Parlamentului. Nu se precizează motivul protestului transmite evenimentul.md.

Surse din cadrul Pro Moldova ne-au comunicat faptul că protestul este organizat de către trei forțe politice, pentru a pune presiune pe Maia Sandu, ca deputații PAS să semneze, joi, proiectul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu. 
Sursa citată a precizat că, la mobilizarea combatanților, dar și a unui grup de sportivi, sunt implicate partidele Pro Moldova, Partidul Șor și Partidul Nostru. Din mai multe raioane ale țării sunt rezervate autobuze, care vor transporta, organizat, oameni la protest. 

Prioritar, sunt adunați protestatari din raioanele Orhei, Căușeni, Nisporeni, Leova, Cahul, Drochia, dar și din orașele Bălți și Chișinău. Se mizează că vor fi cel puțin 400-500 de persoane, care vor cere demisia Guvernului Chicu, dar și demisia președintelui, Igor Dodon. 

În scenariul protestatarilor, spune sursa citată, este și întâmpinarea deputaților la intrarea în Parlament, în special a celor de la PAS, cu îndemnul să semneze moțiunea și să voteze demiterea guvernului.