ACCIDENT teribil în Capitală! Mai multe mașini s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare: sunt victime | FOTO

Carambol în Capitală! Câteva mașini s-au tamponat violent la intersecția bd. Ștefan cel Mare și strada Ismail. Accidentul a avut loc după miezul nopții.

Imaginile au fost postate de martori pe rețelele de socializare, în care se pot vedea automobilele distruse, dar și persoane care zac la pământ.

Autoriii imaginilor spun că este vorba despre doi morți, iar în accident ar fi implicate șase mașini.

foto: Facebook / GBM

UPDATE // Două persoane au murit în urma accidentului produs noaptea trecută, la intersecția străzilor Ismail cu bd.Ștefan cel Mare din Chișinău.

Un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd.Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil „Toyota” (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail la bord avea un pasager, în urma impactului Audi s-a tamponat cu un automobil „Dacia Logan”, condus de un bărbat de 40 de ani, în automobil în momentul impactului era o pasageră, ulterior tamponând un automobil „Wolkswagen” ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport. În urma traumelor cu care s-a ales pasagerul din taxi a decedat la spital.