Maia Sandu nu-i răspunde lui Năstase la telefon: Am făcut câteva tentative să comunic

Liderul PPDA, Andrei Năstase, reconfirmă relațiile tensionate cu cei din Partidul Acțiune şi Solidaritate, condus de Maia Sandu. Năstase a declarat, în cadrul emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV Chișinău, că Maia Sandu nu îi răspunde nici la telefon.

Am făcut câteva tentative să comunic cu Maia Sandu, i-am dat şi un telefon, dar dacă nu s-a răspuns, nu s-a răspuns, nu facem din asta o tragedie”, a declarat liderul PPDA.

„M-aş fi bucurat ca astăzi să fi funcționat ca un bloc unit, aşa cum am lucrat de-a lungul timpului. Din păcate, după ce am acces în Parlament, colegii noştri de la PAS au decis să meargă separat”, a precizat Andrei Năstase.

Liderul PPDA a mai declarat că PAS s-a pricopsit cu bani de la stat în campania pentru alegerile prezidențiale din 2016, cursă la care Platforma DA nu a participat.

„Noi nu ne-am pricopsit cu bani de la stat, aşa cum au făcut-o alte două componente ale majorității din care am făcut şi noi parte. Ei au beneficiat de bani în campania prezidențială din 2016, or, știți foarte bine că Platforma DA atunci şi-a retras candidatura”, a precizat Năstase.