Râzi, Seriojel, acum!

Maia Sandu a devenit într-un final politician. Nu știu dacă neapărat este un lucru cu care să te lauzi, pentru că în percepția mea personală, politicienii au obrazul foarte gros, sunt conjucturișri, iar minciuna este un element indispensabil in activitatea lor.

Cu siguranța se vor găsi din aceia care vor încerca să mă contrazică și sa spună că politicienii nu sunt neapărat conjuncturisti și mincinoși. Ca să nu ne “cățălim” degeaba (vorba lui Țîcu), in jurul acestui subiect, o sa-i rog sa-mi aducă un exemplu de politician onest, care nu s-a dedat niciodată ispitei guvernarii cu orice preț și care nu a mințit.

Și dacă o vor aduce drept exemplu pe Maia Sandu, îi voi ruga să privească acest video:

In ce constă conjuncturismul și minciuna Maiei? E simplu. Să declari ca nu vei conlucra cu Dodon, dar sa faci coalitie cu el, să spui ca nu vei coaliza cu Plahotniuc, dar sa te expui pentru crearea unui nou guvern împreună cu Candu și Sor (oamenii lui Plahotniuc in Moldova) – asta cum se cheamă? Da, asta se cheamă să fii politician. Consecvent…

Acum serios: totuși Plahotniuc are grijă de noi. Cu minim efort și cu ajutorul Maiei, ar putea să preia din nou Moldova. Acum nu știu dacă e de rău sau de bine acest lucru. Sa-i lăsam pe politicieni sa decidă, nu? Ca de fiecare data. Iar noi sa behăim ca oile în semn de aprobare, pentru că așa trebuie și pentru că Maia e sfântă, iar Andrei – Mucenic. Pentru că Șor nu-i chiar atât de rău, iar Candu, care a cumpărat pâna și apartamentul lui Plahotniuc, ca sa nu-i fie confiscat, e doar fin de cununie…

Îmi aduc aminte cum râdea la o emisiune de la TV8 Litvinenco de la PAS de expresia “Sandu-Candu-Șor”. Razi, Seriojel, ACUM!

Colegul tău, Popșoi nu mai râde de mult. El deja a declarat ca va face alianța cu Dracul.