CRIMĂ la Cimișlia: un bărbat a fost bătut până la moarte și aruncat într-o fântână părăsită

arhivă: today.md

Un bărbat de 32 de ani din orașul Cimișlia a dispărut în data de 7 martie. Poliția a fost alertată de către sora acestuia pe 9 martie

În urma verificării informației și circumstanțelor s-a stabilit că victima a dispărut la data de 7 martie curent, în condiții dubioase, fiind pornită urmărirea penală  după semnele constitutive ale componenței de infracțiune prevăzute de art.145, aln.1 din Codul Penal al RM.

În urma măsurilor speciale de investigație, s-a stabilit că, la 7 martie curent, în jurul orei 22:00, în urma unui conflict, care a avut loc anterior dintre victimă și un alt bărbat, cel din urmă împreună cu alți doi localnici au agresat fizic victima. Ulterior, aceștia au dus bărbatul la domiciliul unui dintre ei și l-au maltratat până a decedat.

Pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspecții au ascuns cadavrul într-o grotă care se afla în subsolul casei, unde l-au ținut timp de două zile. Ulterior, cadavrul a fost scos din subsol și transportat cu o căruță în extravilanul din apropierea orașului Cimișlia, unde l-au aruncat într-o fântână părăsită, acoperindu-l cu fân.

La 19 martie curent, cadavrul a fost depistat și transportat pentru stabilirea cauzei survenirii decesului.

Persoanele bănuite în comiterea infracțiunii date au fost reținute în baza art. 166 al CPP și la moment se petrec acțiuni de urmărire pentru elucidarea tuturor circumstanțelor cazului.