Șoferul care a lovit mortal o bătrână în satul Mereni, identificat

Șoferul care a tamponat mortal o femeie în vârstă de 72 de ani, la ieșirea din localitatea Mereni, raionul Anenii Noi, după care părăsit locul accidentului, a fost identificat și reținut de polițiști. Nenorocirea a avut loc în data de 3 ianuarie.

În rezultatul măsurilor speciale de investigații, a fost stabilit automobilul de model „Volkswagen Golf 2” implicat în accidentul rutier, precum şi persoana ce se afla la volanul acestuia, un bărbat în vârstă de 43 ani, locuitor al raionului Dubăsari.

Șoferul a fost reținut pentru 72 ore.

Fiind audiat de polițiști, bănuitul își recunoaște vinovăția.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport soldată cu decesul unei persoane” și ,,Părăsirea locului accidentului rutier”, iar persoana culpabilă riscă închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Poliția informează cetățenii: părăsirea locului accidentului constituie o infracțiune. În cazul în care sunteți implicat în accident rutier, apelați la Numărul unic de urgență 112 pentru a raporta cazul!