Un fost deputat anunţă plecări masive din formaţiunea condusă de Maia Sandu. Vezi de ce sunt nemulţumiţi membrii PAS

Candidatul independent la alegerile parlamentare noi, din circumscripţia Hânceşti, Grigore Cobzac, a anunţat, în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TV 8, un exod din PAS, formaţiune condusă de Maia Sandu.
În opinia fostului deputat Cobzac, exodul ar fi cauzat de decizia PAS de a înainta candidatura Olesei Stamate în circumscripţia Hânceşti, dar şi la ultimele excluderi din rândurile Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Am fost exclus eu și Marcel Petrușan, candidatul PAS la alegerile locale din oraș (n.r. orașul Hâncești), care a înregistrat în turul doi un rezultat de 47%. Tânăr, prima dată a participat în alegeri și el acum este exclus ca și mine din partid”, a declarat Grigore Cobzac.

Amintim că preşedintele organizaţiei orăşeneşti Hânceşti a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Marcel Petruşan, a fost dat deja afară din partidul Maiei Sandu. Marcel Petruşan spune că liderii PAS sunt mulţumiţi de faptul că organizaţia orăşenească Hânceşti a decis să-l sprijine la alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr. 38 pe membrul partidului Grigore Cobzac, dar nu pe Olesea Stamate.