Maia Sandu se va răzbuna pe cei din PAS care nu o susțin pe Olesea Stamate

Membrii Partidului Acţiune şi Solidaritate din Hânceşti ar putea fi taxaţi pentru decizia de a-l susţine la alegerile parlamentare noi pe candidatul independent Grigore Cobzac. Cel puşin asta a sugerat lidera PAS, Maia Sandu, într-un interviu acordat postului de televiziune Prime TV.

Este o situaţie mai ciudată şi eu cred că noi în următoarele zile o să luăm o decizie şi o să explicăm în detalii cum s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Maia Sandu.

În acelaşi interviu, Maia Sandu s-a arătat surpinsă şi de intenţia membrilor PPDA de a-l susţine pe Grigore Cobzac.

E ciudat că oamenii din Platforma DA care au zis că îşi doresc un candidat apartinic acum spune că vor să suţină un candidat care vine dintr-un partid politic”, a mai spus Maia Sandu.

Amintim că preşedintele organizaţiei orăşeneşti Hânceşti a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Marcel Petruşan, a fost dat deja afară din partidul Maiei Sandu. Ziarul Naţional scrie că decizia i-a fost adusă la cunoștință prin intermediul unui e-mail de la PAS. Marcel Petruşan spune că liderii PAS sunt mulţumiţi de faptul că organizaţia orăşenească Hânceşti a decis să-l sprijine la alegerile parlamentare noi din circumscripţia nr. 38 pe membrul partidului Grigore Cobzac, dar nu pe Olesea Stamate.