Poliția caută persoanele din imagini | VIDEO

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Buiucani sunt în căutarea unei femei și a unui bărbat, suspectați de furt și escrocherie.

Femeia din imagini este căutată pentru furt de telefon mobil. În timp ce se afla într-o farmacie de pe strada T. Vladimirescu din or. Durlești, a sustras telefonul ce era lăsat fără supraveghere pe masă. Acțiunile ei au fost surprinse de camerele de supraveghere din incinta farmaciei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru furt, iar conform legislației în vigoare aceasta riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Persoanele care au recunoscut-o, sunt rugate să comunice informaţiile la numărul de telefon 060687414.

Al doilea individ care apare imagini este căutat pentru escrocherie. Potrivit reprezentanților magazinului de telefonie mobilă, suspectul a intrat în magazin și în urma discuțiilor cu agentul de vânzări a solicitat să i se prezinte o pereche de căști. Astfel sub pretextul că vrea să le cumpere, și folosindu-se de neatenția vânzătorului le-a schimbat cu altele, iar cele originale le-a pus în buzunar și a părăsit incinta magazinului.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală pentru escrocherie. Suspectul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 ani până la 6 ani. Dacă cineva deţine informaţii despre locul aflării lui, este rugat să telefoneze la 069363106.