Dublu omor în Chișinău: doi soți au fost găsiți înjunghiați

Doi soți de 55 și 56 ani, locuitori ai capitalei, au fost depistați fără suflare într-un apartament din sectorul Râșcani, mun. Chișinău.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă, grupa operativă a inspectoratului și medicul legist, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În urma examinării cadavrelor de către medical legist, pe corpurile victimelor au fost depistate semne de moarte violentă, și anume plăgi tăiate.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzută de art. 145 CP ,,Omor”.

În urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine a fost reținut proprietarul apartamentului în vârstă de 67 de ani, care și-a recunoscut vinovăția. Acesta a declarat că se cunoștea cu victimele și că i-a invitat în ospeție, unde au consumat băuturi alcoolice.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Conform legislației penale în vigoare, el riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenţie pe viaţă.