Primarul Ion Ceban, invitat la București să deschidă gala Excellence Awards

Primarul mun. Chișinău Ion Ceban a fost invitat să deschidă Gala Excellence Awards a comunității de afaceri și asociației dezvoltatorilor imobiliari din România. În cadrul evenimentului, edilul a făcut apel către oamenii de afaceri de peste Prut să investească în Republica Moldova. Totodată, a anunțat că, până la sfârșitul iernii, va fi organizat un forum al oamenilor de afaceri și investitorilor unde se va conveni asupra proiectelor comune.

„Sunt onorat să particip împreună cu echipa de la primărie și să deschidem gala Excellence Awards a comunității de afaceri și asociației dezvoltatorilor imobiliari din România. Am mulțumit pentru toate proiectele de suport oferite de Guvernul României, Primăria București și municipiile și orașele care ajută Republica Moldova, Chișinăul și comunitățile noastre.

Am facut un apel către toți cei care pot să vină și să investească în Moldova și Chișinău să vină neapărat. Suntem parteneri credibili!

Ne-am înțeles ca până la sfârșitul iernii vom organiza un for al oamenilor de afaceri și investitorilor unde vom conveni asupra proiectelor comune”, a scris Ion Ceban pe Facebook.