Șoferița cu Porsche, care a intrat în plin într-un troleibuz, a murit la spital

Șoferița care a tamponat în viteză un troleibuz în sectorul Buiucani a murit astăzi la spital. Decesul a fost constatat în jurul orei 10.00, anunță Ministerul Sănătății.

Amintim că, femeia a fost internată în stare gravă la spital, după ce a intrat cu automobilul de model Porsche Cayenne într-un troleibuz plin cu pasageri. Accidentul a avut loc săptămâna trecută, la intersecția străzilor Alba-Iulia și Onisifor Ghibu din sectorul Buiucani al Capitalei. Șoferița a vrut să traverseze intersecția la culoarea roșie a semaforului, având o viteză de 130 km/h.

În urma impactului violent, pasagerul din Porsche, de pe bancheta din față, a decedat pe loc, iar alte peste 20 de persoane din troleibuz au suferit diverse traumatisme, unele dintre care se mai află în spital.

Ulterior, s-a constatat că femeia era beată la volan, având o concentrație de 2,15 g/l alcool în sânge, norma admisă fiind de 0,30. Nu este prima dată când S. Ungureanu a urcat în stare de ebrietate și a mai fost condamnată la 6 luni de închisoare pentru comiterea unui accident.