Cercetat penal pentru furt dintr-un service auto | VIDEO

politiacapitalei.md

Un bărbat de 34 ani, originar din capitală, a fost reținut pentru furt din biroul unui service auto, amplasat pe strada Calea Orheiului. Individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare.

Serviciul de gardă a inspectoratului a fost alertat la data de 12 septembrie a anului curent, de către reprezentanții service-ului, care au comunicat că au fost sustrași bani dintr-un birou. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei victima, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a comunicat polițiștilor că din biroul personal i-au fost sustrași 5550 lei.

Polițiștii au dispus mai multe acțiuni de investigație pentru stabilirea și identificarea individului. Ulterior acesta a fost identificat și reținut de către forțele de ordine fiind escortat la inspectorat. În cadrul audierilor individul și-a recunoscut vinovăția.

Bărbatul  este cercetat  penal pentru furt, faptă care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.