ACCIDENT în România | Un microbuz cu moldoveni s-a izbit într-un stâlp: un mort și doi răniți | VIDEO

Un microbuz din Republica Moldova plin cu pasageri care se îndreptau spre muncă în Germania a fost implicat într-un accident, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropierea localităţii Buneşti. Tragedia s-a produs în jurul orei 00.30. Microbuzul se îndreapta dinspre DEJ spre CLUJ, iar la un moment dat a intrat direct într-un stâlp de beton care la pus la pământ. În momentul impactului în microbuz se aflau 9 persoane, toate din Chișinău.

Potrivit primelor informaţii, şoferul ar fi adormit la volan din cauza oboselii, moment în care a pierdut controlul asupra volanului, iar microbuzul s-a izbit de stâlp.

Medicii sosiți la fața locului l-au găsit pe șoferul microbuzului în stop cardio-respirator. Imediat după ce pompierii dejeni l-au descarcerat au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. La scurt timp, bărbatul a decedat, restul pasagerilor au scăpat cu viață. Șoferul avea aproximativ 30 de ani și era căsătorit, potrivit Info Trafic 24.

Doi dintre cei opt pasageri transportaţi au fost răniţi, însă au primit îngrijiri la faţa locului. 

La accidentul de azi-noapte din localitatea Buneşti, un microbuz cu opt pasageri cetăţeni din Republica Moldova a intrat într-un stâlp de beton. Şoferul a rămas încarcerat, iar după ce a fost extras a fost declarat decesul. Alţi doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind transportaţi la spital. S-a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare şi 3 ambulanţe SAJ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru SItuaţii de Urgenţă Cluj, Andrei Biriş.