Suspendarea traficului rutier pe str. Ciuflea, în perimetrul București – Ștefan cel Mare

chisinau.md

Primăria Municipiului Chișinău informează că în perioada 14.06.2019, ora 00:00 -17.06.2019, ora 05:00, va fi suspendat traficul rutier pe str. Ciuflea, pe ambele sensuri de circulație, etapizat, în perimetrul str. București și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II (BERD, BEI) (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. 31 August 1989, intersecție cu str. Ciuflea, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

În perioada sistării circulației pe str. Ciuflea, direcția spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt (14.06-15.06.2019):

Troleibuze:

– Ruta nr. 22:
Tur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. A. Șciusev, str. Mihai Viteazul, str. Columna, str. H. Coandă, str. Ion Creangă și în continuare pe traseul stabilit;

Retur: – pe traseul stabilit.
– Ruta nr. 34: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

Ruta nr. 5:
Tur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur: – pe traseul stabilit.

– Ruta nr. 46:
De pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Ciuflea, str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

În perioada sistării circulației pe str. Ciuflea, direcția spre bd. Dacia (16.06-17.06.2019):

Troleibuze:

– Rutele nr. 2, nr. 22:
Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseele stabilite.

Tur – pe traseele stabilite.
– Ruta nr. 34:
– de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Autobuze:

– Ruta nr. 5:
Retur: – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;

Tur – pe traseul stabilit.
Ruta nr. 46:

– de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.