Șelin îl desființează pe Dodon: este un criminal care își dă partidul în chirie cu 1 milion de dolari pe lună

privesc.eu

Președintele Igor Dodon este un agramat din punct de vedere juridic, dar și un infractor care își dă în chirie partidul pentru un milion de dolari pe lună. Este opinia exprimată de președintele PSD, Victor Șelin, într-o postare pe Facebook.

Am discutat ieri cu un fost membru al Curții Constituționale și acesta m-a făcut să înțeleg totul. Dodon este un agramat din punct de vedere juridic și de stat, Dodon este un infractor. Acesta a degradat până la nivelul în care își oferă în arendă partidul pentru suma de 1 milion de dolari pe lună”, a scris Șelin.

Liderul PSD mai spune că Blocul ACUM, PSRM, PDM, dar și alte partide neparlamentare trebuie să participe la alegerile parlamentare anticipate și să se conformeze judecății poporului.

Noi, social-democrații, vom participa la alegerile parlamentare anticipate și nu vom mai permite ca politicienii corupți să se îmbogățească din contul cetățenilor sau să/și ofere partidele în arendă, pentru un milion de dolari”, a scris Șelin, citat de Timpul.md.

Amintim că la 7 iunie, Curtea Constituțională a statuat că termenul limită de formare a Guvernului a expirat, iar președintele este obligat să dizolve Parlamentul. Pentru că șeful statului a refuzat să-și îndeplinească obligațiile constituționale, Curtea a constatat circumstanțele care justifică dizolvarea Parlamentului și a decis că decretul privind dizolvarea legislativului și desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate urmează să fie semnat de prim-ministrul Pavel Filip, în calitate de președinte interimar. La 9 iunie, Pavel Filip a semnat decretul privind desfășurarea scrutinului la 6 septembrie curent.