Doi bărbați sunt căutați de poliție: au spart un Mercedes și un Chevrolet

Bărbații ce apar în imagini sunt căutați de polițiștii Inspectoratului de Poliție Botanica al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind bănuiți de comiterea furturilor din automobile.

Primul caz a avut loc la data de 16 aprilie, pe bd. Dacia. Proprietarul unui automobil de model „Mercedes” s-a plâns la poliție că, pe parcursul nopții, i-a fost spart geamul mașinii și i-au fost sustrase bunuri materiale. Suma prejudiciului constituie 22 000 lei.

În al doilea caz forțele de ordine au fost alertate la data de 26 aprilie,
pe strada Trandafirilor. De această dată a fost spart un automobil “Chevrolet”, de unde, la fel, au fost sustrase bunuri materiale. Suma pagubei fiind evaluată de proprietar la 44 800 lei.

În context, a fost initiate cauze penale pentru furt, iar făptașii riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut bărbații din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numărul de telefon:  069 515 884.