Cu coada între picioare?! Andrei Năstase și Maia Sandu au plecat de la protestul organizat la Guvern, după ce câteva sute de oameni au venit să le ceară socoteală celor din PAS-DA


Câteva sute de oameni i-au huiduit pe liderii blocului ACUM, Maia Sandu și Andrei Năstase, care au încercat să obțină puncte politice din tema scumpirii carburanților și a unor produse alimentare. Manifestanții scandau Năstase la pușcărie și purtau pancarte pe care scria ”Platforma PA”.

Aceștia au făcut haz și pe seama pantalonilor uzi, în care a fost suprins anul trecut liderul Platformei DA la un protest.

La un moment dat, Năstase a fost cuprins de panică și se uita speriat prin jur.

Poliția a format un cordon între cei aproximativ 40 de membri și simpatizanți ai ACUM și sutele de contra-manifestanți, deranjați de populismul celor din PAS și PPDA. Din spatele polițiștilor, Năstase i-a numit imbecili pe protestatari.

Maia Sandu, fii bărbat, mai scandau protestatarii.
-Năstase are mandat de urlat și protestat.
-Năstase, deputat-psihopat.

Oamenii sunt deranjați de populismul lui Năstase.

El a devenit deputat din partea a cinci localități din suburbii. Niciodată nu a venit să ne întrebe ce probleme avem. De trei luni e deputat și tot ce face e să urle”, au spus oamenii revoltați.