Mocanu: Comportamentul acestei opoziții care a zis că „acum va face ceva” este neadecvat

captura: ipn.md

Liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase, sunt ridicoli atunci când revendică cele mai importante funcţii în stat, deşi au doar 26 de mandate de deputat din 101. Opinia aparţine liderului Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, şi a fost exprimată în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune TVC 21.

Atunci când cei doi clovni, Sandu și Năstase, povestesc că lor ar trebui să le aparțină guvernarea, duc lucrurile în absurd, deoarece au 26 de mandate. Argumentul lor este că Occidentul le-ar da anume lor bani, dar cu ce ocazie cei din Occident i-ar da bani Maiei Sandu pentru a întreține bugetul Republicii Moldova, după ce ea este unul din oamenii lui Filat care a votat pentru a scoate bani din rezerva BNM?”, se întreabă Mocanu.

În opinia sa, comportamentul liderilor PAS şi PPDA este inadecvat şi populist.

„Comportamentul acestei opoziții care a zis că „acum va face ceva”, este neadecvat, deoarece acești oameni spun lucruri pe care nu le posedă, ei nu au capacitatea intelectuală pentru a face un exercițiu în interesul acestei populații. Ei se ocupă doar de populism”, a mai spus Sergiu Mocanu.